Nyugdíjasok üdülési támogatása 2015: Erzsébet-program 2015 pályázatok: ingyenes fürdőbelépő

Nyugdíjas üdülési és kedvezményes fürdőbelépőre szóló pályázatok 2015 nyugdijasfurdo-pályázat

Az Erzsébet-program keretében az a belföldi illetőségű, öregségi nyugellátásban részesülő, 60. életévét betöltött személy, akinek rendszeres, havi teljes összegű ellátása nem haladja meg a 147 ezer Ft-ot, valamint további adóköteles jövedelemmel nem rendelkezik, a) üdülési pályázatot VAGY b) kedvezményes fürdőbelépőre szóló pályázatot nyújthat be 2015. február 9-éig a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítványhoz.

 

1) Üdülési pályázat

Az üdülési pályázat feltételeit és a csatolandó dokumentumok jegyzékét itt találja meg:

https://palyazat.erzsebetprogram.hu/?kiiras=165

A pályázat benyújtásakor kötelezően csatolandó melléklet:

A Nyugdíjfolyósító Igazgatóság (NYUFIG) által a pályázó nevére kiállított, 2014. évi havi nyugellátás megállapítását tartalmazó igazolás, amelyet a nyugdíjas 2014 januárjában már kézhez kapott.

Elnyert támogatás esetén a támogatott 5000 Ft önerő befizetésével veheti igénybe az üdülési szolgáltatást elő-, valamint utószezonban, az alábbiakban jelölt időszakokban:

– előszezonban: 2015. június 15. napjáig;

– utószezonban: 2015. szeptember 1. napjától 2015. december 31. napjáig

megkezdett üdülésre.

A pályázók a www.erzsebetprogram.hu oldalon elérhető szálláshelyeken, a postai úton kiküldésre kerülő Erzsébet Kártya segítségével vehetik igénybe az elnyert támogatást.

Azon pályázók, akik korábban az Erzsébet-program keretében támogatást nyertek, és rendelkeznek Erzsébet Kártyával, a már megküldött Kártya segítségével vehetik igénybe az üdülési szolgáltatást.

2) Kedvezményes fürdőbelépőre szóló pályázat

A kedvezményes fürdőbelépőre szóló pályázat feltételeit és a csatolandó dokumentumok jegyzékét itt találja meg:

https://palyazat.erzsebetprogram.hu/?kiiras=164

A pályázat benyújtásakor kötelezően csatolandó melléklet:

A Nyugdíjfolyósító Igazgatóság (NYUFIG) által a pályázó nevére kiállított, 2014. évi havi nyugellátás megállapítását tartalmazó igazolás, amelyet a nyugdíjas 2014. januárjában már kézhez kapott.

Elnyert támogatás esetén a támogatott 2500 Ft önerő befizetésével veheti igénybe a www.erzsebetprogram.hu oldalon elérhető, valamint a pályázati felhívásban rögzített fürdőszolgáltatók meghatározott szolgáltatásait a postai úton kiküldésre kerülő Erzsébet Kártya segítségével.

Azon pályázók, akik korábban az Erzsébet-program keretében támogatást nyertek, és rendelkeznek Erzsébet Kártyával, a már megküldött Kártya segítségével vehetik igénybe a fürdőszolgáltatást.

Az elnyert támogatást meghatározott fürdőkben vehetik igénybe a nyertes pályázók: a kiválasztott fürdőhelyszíneken belépőjegy megváltására legalább 5, legfeljebb 33 alkalommal.