Június 1-től minden bringásnak kötelező ez!!! 300 ezer forint büntetés jár érte >>>

Létfontosságú információt adtak ki!  KIVÉTEL NÉLKÜL MINDEN BICIKLISNEK KÖTELEZŐ! 300 EZRES BÍRSÁGOT IS KAPHATSZ, HA NEM FIGYELSZ ERRE: Jönnek az igazoltatások!

ITT a tavasz,  rengetegen veszik elő a biciklijüket és vágnak neki a környék felfedezésének.A bicikli használatának azonban nagyon szigorú szabályai vannak és nagyot tévedünk ha azt hisszük, hogy úgysem büntetnek meg. Megbüntetnek ha megszegjük a a szabályokat és gigantikus bírságot is fizethetünk ha hibázunk.A bírság mértéke elérheti akár a 300 ezer forintot is.A legkisebb helyszíni bírság 5 ezer forint, a legnagyobb 50 ezer forint, leggyakrabban a bicikli irányváltoztatására vonatkozó szabályokat szegik meg illetve hiányos a jármű kivilágítása.Ha fél éven belül kétszer büntetnek meg, akkor akár már 70 ezres bírságot is kiszabhatnak ránk.

EZT A 9 SZABÁLYT 2020. ÁPRILIS 1-TŐL mindenképpen KÖTELEZŐ BETARTANOD!! ITT  a lista – TOVÁBB OLVASOM A  CIKKET!  >>>

Ha szabálysértést követünk el, abban az esetben a rendőrség dönt első fokon, esetleges jogorvoslat esetén pedig a bíróság fog dönteni, ebben az esetben a bírság, akár elérheti a 300 ezer forintot is.

 

error: Content is protected !!